RESEDAGBOK, DAG 6:

SISTA DAGEN

ceci vid poolen.jpg

CECI VID POOLEN

Godkväll fina bloggvänner!
Semestern lider mot sitt slut 🙁 . Borta bra men hemma bäst….nja inte alltid! Det skall bli skönt att komma hem till min säng då jag sovit i en bäddsoffa hela veckan. Martyr ja eller nej. Tjejerna sov i dubbelsängen och jag på soffan. Grabsen sov tillsammans. Detta var inte det initiala upplägget men då Anna var dålig i början av veckan blev det så här. Nu håller vi tummarna för en smidig hemresa imorgon. S drar vidare till alperna ( Mr G och sjömannen kör henne). Jag o A får väl åka och handla så vi slipper ge oss ut på nyårsafton. I Italien äter man ju linser på nyår de skall bringa pengar sägs det……

Vad har ni för planer inför nyår? Teensen är på varsitt håll och vi blir hemma med eller utan gäster, det återstår att se! Jag är egentligen ingen fanatisk nyårsfirare men jag gillar att duka fint och laga mat så något skall vi väl försöka blogga om. Jag har så mycket “löften” inför 2019 så det nästan är patetiskt, men det kommer i inlägg i dagarna.

Ha en fin lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.