RESEDAGBOK, DAG 5:

GRAN CANARIA, JA ELLER NEJ?

barnen i poolen.jpg

UNGARNA BADAR

Godkväll kära bloggvänner!
En dag kvar här på Gran Canaria och jag tänkte göra en liten sammanfattning. Kommer vi att åka tillbaka till GC över julen? Tveksamt! Det som har varit positivt med resan är ju så klart den korta resvägen från Milano, 4 timmar. Att det bara är en timmas tidsskillnad är också väldigt positivt. Wi-fi funkar super och maten är verkligen god. Men det är kallt på morgnar och kvällar, det går inte att bada i havet och de flesta pooler är inte uppvärmda så det är iskallt även i dem! Jag har pressat i solen men ändå har jag inte fått någon färg 🙁 .

LOPISAN.jpg

LUNCHRESTAURANGEN

Resan har såklart varit jätte härlig och vi 5 har varit tillsammans vilket inte händer ofta under året! Ikväll kanske vi skall träffa kompisar från Como som flög in idag från Milano. Jag tycket att det är ett rätt bra upplägg med ett år jul i Sverige och ett år jul på “resort”  någonstans i världen!

lopisan poolen.jpg

EN AV ALLA POOLER

Hotellet som jag redan skrivit är verkligen att rekommendera. Lopisan BaoBab Resort, Maspalomas.

Nej nu blir det softa några timmar innan middagen!
Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.