RESEDAGBOK, DAG 3

GALAMIDDAG

ANDREA 2.jpg

MR G

Godeftermiddag eller kväll kära bloggvänner!
I morse var vi snabba med att lägga våra handdukar  på bra platser runt poolen….hehe! Vi har solat och badat och tagit en långlunch nere på “stan”. Jag får typ “flash backs” från mitt utbytesår i San Diego, det är liknande upplägg och dofter här nere i Maspalomas.

GALA DOLCI_1.jpg

ETT ENORMT UTBUD AV SÖTSAKER

Igår kväll hade ju hotellet ordnat så fint med galamiddag. Maten är verkligen god och kvaliteten är hög. Jag tog mest skaldjur och fisk. Efterrätterna var fina att se på men inget som jag skulle smaka. En hederlig ” ris alla Malta” hade suttit bättre. Ungarna skrattar åt min usla spanska som jag försöker att använda så ofta jag kan. Jag har ändå pluggat i 4 år och bott i Salamanca i 4 månader…

Det blir inte mycket av en resedagbok då vi inte gör mer än att ligga vid poolen, äta och dricka 🙁 .

S har köpt en ursnygg skinnjacka på Mango idag. Skall nog gå dit i morgon och se om jag kan hitta något till mig själv också 🙂 .

CECI GALA 1.jpg

CECI I SITT ESSE

Det blir inte mycket till julkänsla när man åker i väg så här. Vi tittade på varandra i morse och sa : Har julen redan varit? Det skulle faktiskt vara mysigt att fira jul i fjällen/alperna någon gång också. Anna och jag är inga skidfantaster som de andra 3 familjemedlemmarna men vi kan ju köra gröna och blå pister….jaja det får bli en annan gång. Nu skall vi njuta av värmen, cavan och sällskapet!

Hoppas att ni haft en fin annandag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.