RESEDAGBOK, DAG 2:

POOLHÄNG

anna frukost GC.jpg

A VID FRUKOSTEN

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Medan jag väntar på att duschen skall bli ledig passar jag på att blogga lite! Tack och lov mår A bättre. Hon har ingen vidare matlust men hon är pigg och glad 🙂 .

poolen GC.jpg

ETT DOPP I POOLEN 

Idag har vi hängt vid en av poolerna. Vi kom ner runt 11-snåret och då fanns det inte en ledig plats kvar i solen någonstans. Tillslut hittade vi några bäddar där solen tittade fram mellan palmerna. Jag har förstått att i morgon får vi ha en ny strategi. Innan frukost får vi gå till poolen och hänga våra handdukar på strategiska platser….

Vi tog en lunch på en av restaurangerna här på området, helt ok. Bor man i Italien är det svårt att äta godare än vad man är van vid. Det italienska köket är oslagbart i sin enkelhet! I kväll är det Galamiddag, spännande 🙂 .

paolo o sofia GC.jpg

P OCH S POSAR

Jag tror nog att vi skall gå ner på strandpromenaden snart och handla lite solkräm och kanske nya bikinisar till tjejerna,  de växer så det knakar, sommarens badkläder är redan för små 🙁 .

Det känns som att vi alla är nöjda med både hotellet och Maspalomas. Tonåringar är ju lustiga….NOT! Det blir en del humörsvängningar men de går över rätt snabbt som tur är!
Nej nu är duschen ledig så det blir att hoppa in där nu!

Ha en riktigt god fortsättning på julhelgen!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.