RESEDAGBOK, DAG 1:

SJÄLVASTE JULAFTON

strand vid poolen.jpg

SANDSTRAND VID POOLEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag har bestämt att det blir en liten resedagbok den här veckan! A är fortfarande hängig så hon och jag chillar inne på hotellet! Resten av gänget har gett sig ut för at utforska Maspalomas 🙂 . Vi bor ju väldigt nära det kända sanddynerna så de skulle ner och se hur de verkar!

Hotellet LOPISAN BAOBAB RESORT  är verkligen att rekommendera. Vet att Vingresor har hotellet i sin katalog.

blomma GC.jpg

VAD HETER DEN HÄR BLOMMAN?

Jag hade tagit med barnens julstrumpor som jag fyllde med lite klappar igår kväll! Någon måtta får det vara, det är ju faktiskt julafton!

Nu håller vi tummarna att A blir bättre och att ingen annan åker på eländet 🙁 .

fake beach GC.jpg

HÄR VILL JAG LIGGA NU

Gårdagen blev ju lite si och så. Vi gick ner i omgångar för att äta middag då någon var tvungen att vara på hotellrummet med den lilla sjuklingen.
Bilderna tog jag under en liten promenad igår eftermiddag här på hotellområdet. Hoppas att ni alla får en fantastisk julafton vart ni än befinner er! Ät lie Jansson för mig oxå, min favorit på julbordet 🙂

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “RESEDAGBOK, DAG 1:

  1. Ja, vi får verkligen hoppas att det inte rör sig om kräksjuka. Fina bilder, du blir allt bättre som fotograf. Försök nu att njuta ordentligt av semestern./Kram Pappa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.