ITALIENARNA BÖRJAR FATTA DET HÄR MED JULKÄNSLA

DEN UNGA GENERATIONEN HÄNGER PÅ 

glittrig pump

BRUNATE PUMP I GLTTRIG MOCKA

Godmorgon kära vänner!
Hoppas att det är frid i stugorna! Ni får ha lite överseende med bloggen under julveckorna då tiden är knapp och allt skall hinnas med! I natt drar vi i väg mot varmare breddgrader, sååå himla peppad och det är verkligen en välbehövd semester för Mr G som inte tog  en dag ledigt under sommaren!
Sjömannen seglade in 9 timmar försent igår då det var kaos i flygtrafiken över hela Europa!

present s kompisar.jpg

SMÅ KLAPPAR TILL S KOMPISAR

Jag blir så glad då jag märker att italienarna börjar fatta det här med julkänsla. När jag flyttade till Como fanns det inte ett ljus tänt i stan under decembermånad, nu är det ett fantastiskt konstverk av ljus och ljusspel, granar och bodar. Känns nästan som man är i Syd Tyrolen. Den äldre generationen kör ju fortfarande med att tala om vad som ligger i det oinslagna paketet innan jul. På sin höjd har de köpt någon trevlig påse där presenten ligger helt synlig! Den yngre generationen har ju fattat galoppen. Flickorna har bytt julklappar med sina vänner på riktigt svenskt vis!

 

grå present.jpg

IKEALJUS I FINKOSTYM

Idag skall här packas, S skall till skönhetssalongen och fixa till sig 🙁 . Vi skall hem till bästis på fika, Paolo behöver nya gympaskor. Ikväll skall S på disco så vi hämtar henne där och åker direkt till flygplatsen!

Har ni julen under kontroll eller skall ni ut och svettas med alla andra som ligger efter med sina inköp?

Ha en fin lördag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.