DAGEN SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV

18 ÅR IDAG

paolo 18.jpg

PAOLO

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är inte vilken dag som helst utan den förstföddes 18-årsdag! Ganska vemodigt att han är i Sverige och vi är i Italien! Han sov över hos familjen L som tagit in honom i familjen som en fjärde son, detta värmer i mammahjärtat 🙂 . Vi facetimade och sjöng för honom innan kl 07.00! S hade skrivit ett så fint meddelande till honom som hon läste för oss vilket medförde att vi alla grinade!

Paolo flyttade ju till Sverige bara 15 1/2 år gammal, ett beslut han aldrig ångrat! Vi stöttar honom till 100% och har aldrig gett honom dåligt samvete. Mina föräldrar har alltid stöttat mitt val att flytta till Italien medan jag har kompisar ( i Italien ) vars föräldrar går in i någon slags kris om ungarna flyttar 1 km bort.
Student i juni och sedan blir det militärtjänst i ett år ( hans val) !

 

paolo känsö.jpg

SJÖMANNEN

När barnen kommer så förändras ju hela ens livssituation. Jag var ju ensam här nere i Italien med en man som alltid jobbade/jobbar så när den här lille skrutten kom fick ju mitt liv en helt ny mening! Jag har gått “all in ” vad det gäller mammarollen, helt klart curlat sönder ungarna, detta är baksidan av att ha varit hemma i 15 år. Hela ens identitet bygger ju på barnen!

Jag är glad idag att jag fick barn ganska ung; 28,30 och 34! Imorgon seglar han in och sedan drar vi 5 till Kanarieöarna en vecka! Paolo har redan gjort klart för oss att eftersom han nu är 18 blir det barhäng i poolen varje dag 🙁  .

Ha en riktigt fin torsdag!

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.