NY TITEL VID 46

SOCIAL MEDIA MANAGER

lila pumps 3 advent.jpg

BRUNATE PUMPS I LILA MOCKA

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag vaknade med en fridfull inställning till dagen 🙂 . Idag skall jag bara vara hemma på förmiddagen och beta av jobbmail. Ser faktiskt fram emot det! Jag kommer även att behöva tömma sjömannens rum då han seglar in i övermorgon. Hans rum har ju blivit kontor/garderob/ förvaringsställe…etc etc.

lila paket.jpg

PRESENT TILL S DANSLÄRARE

Jag älskar fina paket. Jag köpte doftljus på IKEA i fina kartonger sedan knöt jag en rosett och hängde på en glittrande snöflinga och vips så kunde ingen tro att presenten var ett simpelt ikealjus…..smart!

S vill ge en liten gåva till sina 4 danslärare, det kan jag förstå. Hon går ju på ett balettgymnasium och lärarna är ju som hennes mentorer. Jag tycker nog att det är rätt kreativt och inspirerande att julen inte bara är röd/vit nu för tiden. Alla färger är välkomna att medverka! Har fått dille på lila 🙂 .

lila pumps 2 present.jpg

INSPIRATION

Jag har ju tagit över Brunates officiella insta /fb konto , jag kan nu kalla mig för ” social media manager” inte illa för en gammal “desperate housewife”, plus att jag har mitt eget insta konto : ceciliaskor och dessa konton kräver material i form av fina inspirerande bilder. Det är ett rätt  krävande jobb både mentalt och tidsmässigt. Jag har upptäckt att just nu är ljuset som bäst runt 14.30 så då passar jag på att ta lite kort. Juletid är ju tacksamt för fina bilder! Hur skall det gå i februari 🙁 .

Ni som inte följer mig på @ceciliaskor, kika gärna in där!

Ha en riktigt fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.