JAG OCH MR G

TACKSAMHET NYCKELN TILL LYCKA

ceci halsband.jpg

OJ VILKEN NÄRBILD

Godmorgon kära bloggvänner!
Hoppas att ni har det bra i stugorna! Här är julstressen påslagen på högsta nivå, och då skall vi inte ens vara hemma under Julen 🙁 . Jag har vissa dagar då jag känner att jag måste stanna upp och tänka på det som verkligen betyder något. Man dras med i omvärldens och de sociala mediernas spiral. Hallå där, är det verkligen så perfekt som vi ser och läser om eller kan det vara så att det döljer sig en helt normal människa bakom det perfekta Instakontot!

ceci outfit halsband.jpg

SÖNDAGENS OUTFIT

Jag vill ju också bli inspirerad när jag läser bloggar och skrollar inne på Insta. Det är väl inte kul att se en överfull tvättkorg och kletiga köksbänkar. Men lite av varje kanske.

Jag och Mr G har snart en historia på 24 år och 3 barn. Ingen dans på rosor och det svåraste är och har varit ensamheten. Vi ses verkligen inte ofta men jag måste säga att just nu är vi inne i ett bra “flow” och låt oss rida ut den vågen! Tack och lov får vi en vecka tillsammans nu över julen och det är de stunderna man får vara tacksam över. Det har gjorts flera studier på om hur tacksamhet och lycka går hand i hand.

mr and mrs G.jpg

MR AND MRS G

Gräset är inte grönare på andra sidan….eller? Någon som vet 🙂 . Det känns som de värsta hundåren är förbi och att nu finns det mer tid till att umgås och göra trevliga saker tillsammans. Våran räddning har nog varit att jag börjat jobba i företaget! Då Mr G lever för fabriken så har vi nu  fått ett gemensamt intresse : SKOR!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “JAG OCH MR G

  1. Ni båda är gjorda för varandra.
    Vackra är ni också och vackra, smarta och alldeles helt normala barn har ni fått och det är någonting att tacka Vår Herre för.
    Tacksamhet och ödmjukhet och att hjälpa andra så gott det går är honnörsord.
    Lägg ner julstressen det är inte för den julen firas./ Kram Pappa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.