VECKAN DÅ MAN FÅR MAGKATARR

LITE PYNTTIPS FRÅN STORA VARUHUSET

ikea jul 1_a.jpg

VIT LYKTA FRÅN IKEA

Godmorgon kära bloggvänner!
Japp nu är veckan här då de flesta av oss kommer att stressa ihjäl sig. Alla kommer att tänka, varför blir det så här varje år, jag skulle ju vara klar med allt redan i oktober…..ja låt oss försöka med det till nästa år igen!

Idag blir det som vanligt PT på morgonen och sedan har jag lovat Carola att vi skall åka till IKEA 🙁 . Hon behöver hjälp med en stor dubbelsäng….och eftersom jag har en rejäl stor svensk bil så blir det att hjälpa till.

Jag gör det så gärna för henne! Hon är den mest generösa person jag känner och ställer alltid upp på mig och mina barn….så fungerar livet ” what goes around…comes around”. Jag har egentligen inte tid men jag tar mig tid! Hela livet är en fråga om prioriteringar och val.

ikea jul 3_a.jpg

ETT ANNORLUNDA DOCKHUS

Eftersom vi skall till det stora varuhuset så letande jag upp lite bilder på deras fina lilla vita lykta. Med fantasi och kreativitet kan man verkligen förvandla den här banala ljuslyktan till något magiskt.

ikea jul_a.jpg

TREVLIG LJUSDEKORATION

Gårdagens 50-års fest var en riktig hit, god mat , trevligt sällskap och KARAOKE 🙂 .
Oj vad vi sjöng och dansade. Det var en lunch så kl 18.00 var vi hemma igen, perfekt för trötta tonårsföräldrar….hehe!

Så var det ju det här med julklapparna…..jag skall försöka beta av det mesta imorgon då jag måste ta onsdag/ torsdag till jobb.

Ha nu en grym måndag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

One thought on “VECKAN DÅ MAN FÅR MAGKATARR

  1. Glöm inte att ta några djupa lugnande andetag då och då samt ta ett par minuter ett par gånger om dagen med yoga, bättre än ingenting och det har du tid med. Kram/Pappa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.