SVENSKORNAS JULMIDDAG I COMO

TRÖTT OCH GLAD 

outfit julmiddag.jpg

KVÄLLENS OUTFIT

God förmiddag kära bloggvänner!
Vart tar tiden vägen? Jag vet att många som bloggar förbereder sina inlägg dagar/ veckor i förtid. Det är säkert  mindre stressande och kvaliteten blir nog bättre. Jag är ju som sagt en känslomänniska och den här bloggen har ju blivit mer som en dagbok och då är det svårt att förbereda innan. Jag ser på statistiken att recept inte är så populärt. Vill ni ha recept? Italiensk mat då eller?

Igår fick jag i alla fall svensk julmat…..LOVE IT 🙂 . Vi hade vår årliga julmiddag nere på ” La vita e´Bella” hos Pernilla och Diego. Maten som Pernilla lagat var “top notch” som vanligt. Fina bordsdekorationer och stämningsfullas miljöer han hon också fixat till!.

julmiddag18.jpg

FANTASTISK MAT PÅ “LA VITA E´BELLA”

Jag har ju varit med i det här gänget i 23 år nu och vi är ju otroligt sammansvetsade. Vi håller stenhårt på våra traditioner. Vi har ju en bokklubb också men vi har faktiskt varit rätta kassa på att upprätthålla den i år 🙁 . Nya tag 2019!

Som vi skrattar…..vi driver ju med italienarna också såklart! Det är rätt enkelt då de gör massa knäppa saker i våra ögon. Vi har alla kommit ur småbarnsträsket vilket gör att samtalsämnena blir mer färgstarka. Det handlar inte bara om den italienska skolan nuförtiden utan mer om livet och om oss som personer!

jag o Gunilla julmiddag.jpg

BFF

Jag och min vapendragare Gunilla! 23 år av vänskap. Hon är min familj här nere och jag hoppas att alla människor har någon de kan lita på i vått och torrt! Vi var hemma 02.00 och när klockan ringde i morse var ögonen rätt trötta. Då jag bor ” längst bort” brukar jag köra, tur är väl det! Det är en sak att vara trött och en annan att vara trött och bakis!

Jag har varit produktiv i köket i dag. Pulled pork står i ugnen, picklad lök i kylen och cole slaw in the making. Jag har gjort glögg oxå!

Nu skall jag och A kolla klart på en film ( SING ) som vi började titta på igår 🙂 .

Ha en fin lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.