IDAG ÄR INGEN BRA DAG

VATTENMELONEN I ÖRAT

ceci svart vit.jpg

CECI 

Godmorgon kära bloggvänner!
Som jag skrev i tidigare inlägg är jag inne i ett skov av Menieres sjukdom just nu 🙁 . Trycket i vänster öra är för högt och detta medför yrsel, illamående och känsla av ” fullness” i örat, det känns som någon tryckt in en vattenmelon. Nu är jag inne på fjärde dagen  och jag hoppas att det snart skall släppa. Det enda man kan göra är att äta en saltfattig kost för att sänka trycket!

Tyvärr så här innan jul har man ju dagarna fullspäckade med åtaganden. Jag måste ner på stan nu på morgonen och handla en 50 års present….alltså fylla år innan jul, sjömannan blir ju 18 nästa vecka så det är mycket nu!

Ikväll har vi svenskor här i Como vår årliga julmiddag och jag hoppas att jag känner mig något bättre tills dess! Något vi alla måste komma ihåg är att vara tacksamma att vi får vara friska. Tyvärr är det ju så att man tar hälsan för givet så länge man mår bra. Nej nu måsta jag hasa mig in i duschen! Om det är någon som har tips mot yrsel mottags de gärna 🙂 .

Ha en fin fredag och sköt om er!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.