ANDAS LUGNT OCH HOPPA ÖVER PROSECCON

DECEMBER, STRESSIG ELLER FRIDFULL

orange pump stol.jpg

ORANGE MOCKAPUMP

Godmorgon kära bloggvänner!
Alltså vart tar tiden vägen! Stockholmsveckan var ju helt fantastisk både vad det gäller jobb och privat!
Sedan slängs man in i vardagen och det känns som man aldrig varit iväg! Jag har så mycket jobbgrejer som hänger över mig den här veckan och idag skall jag vara hemma och beta av en del hoppas jag!

orange pump på trappe.jpg

SOL I DECEMBER

Problemet är bara att en kompis kom över igår kväll och vi delade en flaska prosecco, jag hade även druckit en kopp kaffe kl 18! Jag har sovit så illa i natt och nu snurrar huvudet och det känns som jag drack 3 flaskor själv. Jag tror att jag är “typ” allergisk mot alkohol. Jag tål det bara inte! Mår så dåligt och jag har inte tid att ligga här och vara ynklig!

orange pump.jpg

JULEFRID

Jag ligger även efter i alla julklappar! Som tur åker vi ju i väg men hela den italienska familjen skall ju ha sina klappar! Jag tror jag planerar in julhandling på fredagsmorgon nere i Como. Jag har även beställt julkort. Jag skickar 40 och får typ 2! Varje år tänker jag att jag skall strunta i det men jag vill inte göra som alla andra. Kom inte och säg att det inte var mysigare förr! Allt var mer genuint. Ibland kan jag bli spyfärdig på den elektroniska och teknologiska utvecklingen. Jag vill bara ha det som när jag var liten! Hur gör man för att behålla den goa julkänslan.

Idag var fru Galli gnällig, det blir så när man druckit förryckte bubbel kvällen innan 🙁 .

December, stress eller harmoni?

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.