FAMILJ, JULKÄNSLA OCK KARAOKE

JUL, JUL ,STRÅLANDE JUL…..

a o c stureplan.jpg

CECI OCH MR G PÅ STUREPLAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Gårdagen var intensiv och full med känslor. Vi fem var runt i centrum och flickorna köpte julklappar till kompisarna hemma i Italien. Sjömannen var mest gnällig och ville bara äta hela tiden….same same….! Julkänslan är på topp eftersom Stockholm verkligen levererar med både pynt och musik i varje hörn.

pumps med blingbling.jpg

FESTPUMPS FRÅN BRUNATE

På kvällen träffades hela familjen ( 13 pers ) på Haymarket för en aperitif och för att sedan gå vidare till TABBOULI för Libanesiskt julbord! Såååå mycket mat så det nästan var på gränsen till överdrivet. Gott och spännande med libanesiskt även om jag är mer för det traditionella julbordet! Ikväll blir det sill och Jansson på Ulla Winblad 🙂 .

s o a stureplan.jpg

A OCH S PÅ STUREPLAN

Efter middagen gick barnen till hotellet och vi vuxna gick vidare till Golden Hits….alltså vilket party! Vi körde karaoke hela kvällen och publiken var magisk…..hehe…ÄLSKAR att sjunga och spela apa!

Vi var tillbaka på hotellet vid midnatt och idag blir det väl att strosa runt i regnet 🙁 . Kidsen skall gå på bio i eftermiddag och se Sune VS Sune, hade gärna gått med men jag måste till hotellet och svida om inför kvällen!

Ha en fin lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.