IDAG KOMMER FAMILJEN TILL HUFVUDSTADEN

MAMMA CECI ÄR LYCKLIG

lapo och skor

VÄRLDENS BÄSTA FOTOMODELL, LAPO

Godmorgon mina fina bloggvänner!
Här sitter jag nu på hotellet mitt i stan och bloggar! Har checkat ut från syrrans o J fina hus i Vaxholm och nu blir det 3 dagar vid Stureplan 🙂 . Skall på möte om en timme så jag passar på att plita ner några rader!

Alltså jag mår SÅÅÅÅÅÅ bra! Balansen mellan livet som full time mom vid Comosjön och skoagent i Stockholm ( Skandinavien) passar mig utmärkt! Jag har verkligen fått så mycket positiv input de här dagarna och jag behöver verkligen vara på plats för att föstå hur marknaden fungerar här uppe!

julgrran skor.jpg

VEM VILL INTA HA GLITTRANDE SKOR I GRANEN

Sjömannen seglar in runt 18.30 och sen käkar han och jag middag här på hotellet! Jag hoppas att han hänger med  till flygplatsen i kväll och hämtar resten av gänget men jag är rädd för att han föredrar att ligga på hotellrummet och kolla på tv 🙁 .

 

blå mochasini.jpg

FINASTE LOAFERS FRÅN BRUNATE

Det blir väl lite häng på stan i eftermiddag! Alltså livet kunde vara sämre! Jag är så tacksam att jag kan ge mina barn det bästa av två kulturer och att min man älskar Sverige precis lika mycket som vi! I morgon kommer hela fam A att stråla samman här i Hufvudstaden för lite julfirande tillsammans ,då vi är på olika håll under julhelgen. Jag har ju 3 fantastiska syskon med familjer och pappa han hänger ju med som “The Godfather ” fortfarande…..missförstå mig rätt!

Ha en riktigt fin torsdag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.