HUR TÄNKER JAG NÄR DET GÄLLER MITT JOBB

JAG ÄR MIN PRODUKT

blomsteraffär.jpg

EN AV ALLA FANTASTISKA BLOMSTERAFFÄRER I STHLM

Goddag mina fina bloggvänner!
Här sitter jag nu på ett cafe´i Stockholm och jobbar! Tvära kast från grytor och tvätt till att vara en skoagent i sina bästa år med stora framtidsplaner 🙂 .

Det här dagarna innan familjen dyker upp har jag tillägnat jobbet i olika skepnader. Jag har besökt potentiella kunder och visat skor. Jag har haft intressanta möten som förhoppningsvis kan leda till fler kunder. I morgon skall jag koncentrera mig på Sociala Medier!

ceci handskar.jpg

THE LOBBY

I morse träffade jag min nyfunna kund och vän Monica som äger STOCKHOLM BOHEME. Hon ställer ut hela december månad på ” The Lobby” med sina kläder och accessoarer, kika förbi om ni har tid! ( de fantastiska handskarna säljer Monica) .

Det roligaste med mitt jobb är givetvis den personliga kontakten med kunder, influencers, personal shoppers etc. Jag utvecklas hela tiden och det traditionella sättet att sälja på börjar mer och mer försvinna! Jag har lärt mig så otroligt mycket det senaste halvåret vad det gäller social medier och dess makt! Men till syvende och sist är det ju med människor man gör business!

bakelser.jpg

BAKVERK 2.0

Mycket handlar om förtroende och personliga relationer. Har man också en så fantastisk produkt som jag säljer så är det bara att kämpa på. Om jag tänker på allt som har hänt det senaste året så kan jag inget annat än klappa mig själv på axeln.

Nej nu skall jag förbereda mitt möte inför morgondagen. Sedan blir det att åka hem till syrran och J och leka med deras 4 goa ungar!

Kram från Stockholm!

Con affetto Ceci

 

 

One thought on “HUR TÄNKER JAG NÄR DET GÄLLER MITT JOBB

  1. Hej! Jag har redan kontaktat dom och tror att våra skor skulle vara perfekta där! Jag får väl kämpa på! Kram och tack för bra kommentar 😘😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.