EN HÄRLIG LÖRDAG I MILANO

DAGEN ÄR KOMMEN……

duomo cc.jpg

YEAHHHH

Godmorgon kära bloggvänner!
Äntligen måndag! Jippi…..
Helgen har varit ganska intensiv och härlig. I lördags äkte jag och Carla o våra två tjejer till Milano. Den idéen hade typ halva Lombardiet också 🙁 . Det var såååå mycket folk på stan men vi shoppade lite smått och gott och käkade lunch på TerazzaAperol med utsikt över Katedralen.

duomo mi.jpg

IL DUOMO A MILANO

Jag tror att Duomo di Milano är världens tredje största gotiska katedral. För er som inte varit i Milano åk dit, bra shopping och grymma restauranger.

Det tar ca 35 minuter från Como ill Milano. Vi åker ofta dit om vi skall handla, framförallt till kidsen. Efter en heldag i storstan är det skönt att komma hem till sin “lilla” sjö igen 🙂 .

cc duomo.jpg

C & C FRAMFÖR DUOMEN

Dagen är kommen…….Jaaaa, idag åker jag till Stockholm. Jag skall jobba i tre dagar och på torsdag kommer familjen upp för lite svensk julatmosfär. Jag kommer att bo hos syrran det första dagarna , det ser jag verkligen fram emot!

Mina små workations är min ” fonte di Energia” = energibrunn…..där jag fyller på med bränsle! Bara att få vara jag, Cecilia är en fantastisk känsla!

Ha nu en riktigt bra start på nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.