1 ADVENT OCH PACKNING INFÖR STOCKHOLM

ADVENTSTID KOM TILL VÅRT FESTGLADA HUS……….

1 advent.jpg

VI HÅLLER PÅ TRADITIONERNA HÄR I ITALIEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Endast Tomten är vaken i den här stugan! Fru Galli vaknade med en kraftig skallebank som en följd av gårdagens alla glas bubbel…men det var det värt 🙂 . Glad att jag fått upp alla stjärnor, stakar och kalendrar i tid. Det enda som jag behöver göra nu på morgonen är att åka och handla ingredienser till lussekatter, barnen ruckar inte på några traditioner. Ibland tror jag mina barn fått mer jultraditioner än deras kompisar som bor i Sverige. Man är så rädd att ungarna inte skall få den här mysiga julkänsklan så man går all in 150 %.

I morgon åker jag till Stockholm och jag ser att det kommer att vara kallt och krispigt 🙂 . Det blir att ta med varma kläder, här i Moltrasio kommer det vara 15 grader nästa vecka….skönt att man slipper den värmen!

Nej om det skall bli några lussekatter bakat i stugan får jag nog dra till affären nu!

Ha en underbar 1 advent!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.