JAG HAR GETT MIG SJÄLV EN TIDIG JULKLAPP

READLY

tidningar.jpg

NÅGRA AV MINA FAVORIT TIDNINGAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Fredag och jag är säker på att många har längtat efter den här helgen! Första advent 🙂 . Jag har gett mig själv en tidig julklapp, dvs ett abonnemang på READLY. Det är som Spotify fast med tidningar! Helt grymt! Jag köper ju alltid massvis med tidningar när jag är i Sverige men nu kan jag läsa dem för bara 99 sek i månaden…Toppen!

DSC02308.JPG

SOFFAN DÄR JAG TILLBRINGAR EN DEL TID

Här hemma är det sjukstuga. Jag hoppas inte jag blir smittad ( förkylning, halsont..) eftersom jag skall åka till Stockholm på måndag.

Ikväll skall jag och maken på en julkonsert i Lugano. Det är inte ofta vi har tid att göra saker tillsammans så det skall bli mysigt 🙂 . I eftermiddag har jag kvartsamtal ( utvecklingssamtal finns inte i Italien ) med alla S lärare, tar 3 timmar ungefär. A fick ju tandställning igår och är rätt gnällig då hon tycker att det är besvärligt….jag förstår henne!

Ha nu en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.