EN INSPIRERANDE DAG PÅ FABRIKEN

SOCIALA MEDIER OCH NY KOLLEKTION

modelleria

SHOES IN THE MAKING

Godmorgon kära bloggvänner!
Gårdagen var en riktig energipåfyllare. Jag fick verkligen komma in bakom kulisserna på ett sätt jag inte gjort tidigare.

Jag har ju jobbat som Skandinavisk agent för BRUNATE i 3 år nu och jag har verkligen lärt mig så mycket under den här tiden. Framförallt att jag tycker att det är spännande med skor och mode. Jag började ju bli mer aktiv på sociala medier för ett halvår sedan för min egen räkning. Detta har uppmärksammats av familjen som igår överlät mig ansvaret för Brunates “account” på Instagram och Facebook. Detta är verkligen en utmaning och jag vill bli riktigt duktig på “social media marketing”.

fabriken skinn.jpg

 SKINN AV BÄSTA KVALITET

En annan riktigt inspirerande sak var att jag fick vara med när man diskuterade kommande kollektion. Jag fick även säga vad jag tyckte angående material och modeller. Kanske inget man tar hänsyn till i det långa loppet men det var spännande att få vara med. Jag har även valt ut en del skor från FW18/19 kollektionen som jag kommer att fota framöver för Instagram.

Idag blir det PT och sen ” full time mummy” hela dagen!

Ha en fin torsdag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.