FAST I ADVENTSKALENDERFÄLLAN

48 SMÅ PAKET OCH NÅGRA TILL

ADVENTSKALENDER.jpg

ADVENTSKALENDER DE LUXE

Godmorgon kära bloggvänner!
Är det någon mer en jag som sitter fast i adventskalenderfällan? När barnen var små levde jag för julen och barnen skulle ha allt det där jag själv drömt om, ett litet paket varje morgon. Själv hade jag bara SR o SVT julkalender 🙂 . Jag började julen 2002 med hemgjord kalender och gjort det sedan dess! 3 barn = 72 paket ( inslagna ). De senaste åren har lusten och energin tynat bort men barnen skall ABSOLUT ha kalendern. När vi åker iväg som tex till Sthlm nästa vecka måste jag ta med presenter i resväskan 🙁 . I år blir det ju bara 48 paket då sjömannen bor i Sverige. Men i Sthlm, Italien och Gran Canaria får ju han oxå paket!

MOM GIFT.jpg

ÄLSKAR FINT INSLAGNA PAKET

Sjömannen var såpass förstående så han kom till världen 4 dagar för tidigt. Den 20/12 istället för den 24/12! I år blir han 18 vintrar….tiden flyger!

Idag skall jag till fabriken på möte och sen lunch, det ser jag fram emot 🙂

Är det någon som har förslag på små käcka presenter till kalendern så tas tips gärna emot. Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.