MINA SÄMSTA KARAKTÄRSDRAG

CECILIA, NU MÅSTE DU SKÄRPA DIG

rött armband.jpg

ETT AV MINA ÄLSKLINGSARMBAND

Godmorgon mina fina bloggvänner!
Vad skönt det hade varit om man var en inrutad och strukturerad person. Istället är jag en spontan , impulsiv och temperamentsfull liten dam!
Varför denna autokritik just nu? Jo nu skall ni få höra: JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!

Jag har så många bra och konstruktiva idéer som aldrig blir handling! Jag sitter fortfarande i sjömannens pojkrum och svär över att jag inte fått fint och mysigt här inne! Vad hände med Mia Törnbloms smarta råd om att ställa sig 4 frågor varje kväll; det gjorde jag i 2 dagar….meditationen “alla” Isabella Löwengrip….same shit där 🙁 .
VARFÖR GÅR DET INTE?

Upp som en sol ner som en pannkaka, där har ni mig! Jag får liksom dåligt samvete om jag inte har hundra bollar i luften.

kjol och skor.jpg

FORZA MILAN SOM SJÖMANNEN SKULLE SAGT

Jag mår som bäst när jag är ute bland folk. Jag verkligen ÄLSKAR människor. Människor fascinerar mig. Jag lyssnade på ett riktigt intressant avsnitt av framgångspodden i helgen. Det var med föreläsaren och författaren Annika Malmberg. Hon menar ju på att man skall ta vara på sina styrkor och inte förbättra sina svagheter. Man skall fråga sig Vad är jag bra på och vad älskar jag att göra och sedan utgå därifrån. Hon pratar ju oxå om DISC, de fyra färgerna som människor kategoriseras ifrån. Jag har en klart solgul personlighet. Intressant!

accecssoarere svart rött.jpg

HALSBAND, ARMBAND OCH STRUMPOR MED RÖDA ROSETTER

Jag passar nog som säljare, vilket är just det jag är men jag vill ut MERA! Nu skall inte Fru Galli gnälla för på måndag åker jag till Stockholm i en vecka!

Jag tror att man kanske skall ha ett litet projekt och inte 100 st , det blir övermäktigt för kropp och själ. Nej mina vänner om jag skulle sätta klorna i detta pojkrum nu. Först måste jag bara curla lite….är det normalt att jag från Italien måste köpa en bok på svenska online och skicka den till sjömannen i Sverige….just asking!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “MINA SÄMSTA KARAKTÄRSDRAG

  1. Du är snäll och vill alla väl, du är aldrig sur eller avundsjuk, du har ett hett temperatur, du är solens dotter, you have the spirit. Du kan delegera och och organisera men vill inte göra det tråkiga jobbet, stor sak är det. Vissa av oss är sådana. Hyr då någon städerska som flyttar omkring grejorna i P:s rum medan du står och pekar med hela handen. Det kan inte kosta många Euro. Dai.
    Hitta boken på adlibris, betala med kort och sätt din egen adress i G. Enkelt.
    Man får mer tid över om man inte sitter för mycket framför datorn, om det inte gäller jobb.
    Lär dig någon gång också att då och då sjunga långsamhetens lov./Kram Pappa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.