HUR SKALL VI KLÄ OSS PÅ JUL?

 

HÖGKLACKAT ELLER MYSDRESS?

o5 svarowski

PUMP I SVART MOCKA MED SWAROVSKI ACCESSOAR FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Söndagmorgon och yes det var en intensiv natt med körningar och hämtningar. Det blev att köra hem 2 kompisar till S efter discot också.  Jag går inte ofta i kyrkan men jag försöker att varje morgon dedikera 1 minut till att tacka för det jag har. Jag tror ju väldigt mycket på  budordet : behandla din nästa så som du själv vill bli behandlad. Om vi alla skulle tänka så hade världen sätt annorlunda ut….nog om detta!

hepburn.jpg

JUST LIFE

Jag tänkte lite på i morse hur vi brukar att klä oss på jul. Jag är uppvuxen i en familj där man skulle vara uppklädd på julafton.Pappa hade kostym och röd slips ( så var  han i och för sig klädd varje dag för att gå till jobbet ) och mamma tog alltid fram en jättevacker röd tröja med röda pärlor på.  Både mamma och pappa hade tomteluvor på sig 🙂 .Man skulle ha inneskor….det var något högtidligt över den dagen. Detta är något jag vill förmedla mina barn. När de var små hade ju alltid tomtedräkter på sig! Men nu får de allt skärpa till sig och ta på sig något mer elegant. ALLTID något rött!

Alla gör ju som de vill! Hur är ni klädda på julafton? Elegant eller mysigt?

 

o5 två

TAXKLACKENS ÅTERKOMST

Nu till skor! Jag älskar taxklacken. Både på pumps och stövletter. Det är nog den mest bekväma klackhöjden, 5 cm. Alltid elegant och chic. Jag tycker inte alls att den är tantig 🙂 .

Idag blir det väl att ta det lite lugnt. Skall snart hämta A som sovit över oss kompisar. Stortjejerna sover nog ett par timmar till. Jag satte upp lite mysbelysningar igår men adventsljusstakar och stjärnor får vänta tills på fredag!

Ha nu en riktigt fin och fridfull söndag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.