JAG VILL PRATA MED NÅGON ÖVER 16 ÅR

KAN JAG FÅ SÄTTA UPP ADVENTSSTJÄRNORNA?

öppenspis nallebjörnar.jpg

JUL JUL STRÅLANDE JUL

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördagmorgon och alla sover. Herr G var bara hemma och vände några timmar i natt!
Under veckorna är det inte så jobbigt att vara gräsänka tycker jag….det kan till och med vara skönt 🙂 . Vi har redan ätit och köket är “spick and span” kl 20.00 istället för 21.30 som när maken är hemma.

Helgerna där emot är tunga tycker jag. Då har ju alla vänner fullt upp med sina egna familjer och man vill ju inte tränga sig på. Sedan är det ju det här med tonåringar….hämta och lämna på disco  etc 🙁 .

vinterboot med päls.jpg

FODRAD BRUNTE BOOT

Framförallt tycker jag det är jobbigt att inte ha någon över 16 år att tala med! Jag har ju ett överdrivet behov av sällskap, alltid haft. Jag tycker inte om ensamheten, möjligtvis om jag har en stor godispåse och en bra film på Netflix!

Jag funderar på att sätta upp adventsbelysningen idag. Känner att den ger lite sällskap men jag har ju en liten röst i bakhuvudet att man inte skall tu ut julen i förskott 🙁 . Vad tycker ni? Är det ok?

gran nallebjörnar.jpg

JULGRAN MED NALLEBJÖRNAR

Idag kommer iallafall bästis G och hennes dotter några timmar på eftermiddagen. Vi skall julpyssla…eller rättare sagt, tjejerna skall julpyssla. Vi skall fika och kolla i tidningar!  Som sagt, man är herre över sitt eget liv. Antingen kan jag sitta här och tycka synd om mig själv, eller så kan jag bjuda in vänner. Det värsta som kan hända är ju att man får ett nej!

Nu skall jag åka och tanka så jag inte får motorstopp inatt närjag skall hämta S på disco kl 02.30!

Ha en riktigt fin helg!

Con affetto Ceci

 

4 thoughts on “JAG VILL PRATA MED NÅGON ÖVER 16 ÅR

  1. Jag satte upp mina förra helgen, och i går satte J upp ytterbelysningen. Gör det bara!!!
    Jag önskar att jag var där och kunde prata med dig 😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.