GÅRDAGENS OTREVLIGA UPPLEVELSE

EN BILOLYCKA OCH EN AGRESSIV GALNING

kaffe san giuseppe.jpg

KAFFE PÅ SAN GIUSEPPE

Godmorgon kära bloggvänner!
Tänkte dela med mig av en otroligt obehaglig upplevelse som jag hade igår.

Jag och G hade bestämt att vi skulle ta en kaffe på det mysiga lilla hotellet San Giuseppe i Cernobbio. När vi står och betalar parkeringen hör vi en rejäl smäll och bildelar börjar flyga omkring. Framför oss på gatan ( huvudled) sitter två skrämda 19-20  åriga pojkar i en bil där fronten är helt smashad och ut från en liten gård kom en mindre lastbil som uppenbarligen inte sett kilarnas bil och kört rätt in dem. Inte mer med det……efter någon minut dyker en helt främmande man upp som går mot den ena killen som tagit sig ut ur bilen. Mannen trycker upp killen mot en husvägg och börjar skrika åt honom och ge honom örfilar. Killen bara står där helt vettskrämd. Sedan öppnar mannen dörren till passagerarsätet och börjar slå på killen som körde. En helt surrealistisk upplevelse.

Jag o G säger till killarna att hämta oss på San Giuseppe när polisen kommer så vi kan vittna om vad som hänt.

outfit skinnkjol.jpg

GÅRDAGEND OUTFIT

Efter en halvtimma kommer killen och hämtar oss och vi går med till olycksplatsen Då har ägarinnan av den lilla lastbilen dykt upp, det var hennes anställda som körde. Hon försöker att få det till att det var killarnas fel…..vilket det inte var. Hon ville väl inte betala skadan med sin försäkring . Hursomhelst så hoppas jag att killarna gjort en anmälan till Carabinieri ang överfallet. Vi har lämnat nummer om de vill ha vittne. Men antagligen så har grabbarna låtit det bero…..

Vi var skakade hela dagen! Sjömannen håller ju på att ta körkort just nu och sedan får man väl inte en lugn stund.

san giuseppe jul.jpg

JULPYNTAT OCH FINT PÅ SAN GIUSEPPE

Nej mina vänner, nu skall jag snart gå till gymmet sedan blir det att köpa nya balettskor till S. A kommer hem på lunch idag och i eftermiddag tar vi det bara lugnt! Ha en fin onsdag!

Con affetto Ceci 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.