DR JEKYLL OCH MR HYDE I KVINNLIG VERSION

DISCO PÅ NATTEN OCH KLASSMAMMA PÅ MORGONEN

kklass_1.jpg

GIRLS NIGHT OUT

Godmorgon kära bloggvänner!
Blev inget inlägg igår då Fru Galli sov 4 timmar på eftermiddagen 🙁 .
Här kommer en liten resumé av fredagskvällen och lördagen.

Mitt nya järngäng: 2 brasilianskor, en svensk ( jag ) och två galna italienskor! Vi träffades på en bar i Como runt 20 tiden i fredags för att ta en aperitif…..helt crazy..efter en 1 1/2 timme drog vi till discot där vårt gym hade anordnat en fest. I början var det rätt segt men sedan kom vi igång. Carola som är den galnaste av oss drog in till Dj båset och tog över….alla kids i 18-20 års åldern stirrade på dessa 5 galna kärringar som dansade loss hela kvällen! Hemma vid 02.00 och väckarklockan stod på 07.00 då jag skulle vara på A skola tidigt för att hjälpa till med deras Openday 🙁 .

kjol rutig.jpg

RUTIGT, MIN NYA HANG UP

Båda tjejerna hade kompisar som sov över! Mitt hus är alltid öppet för barnens vänner 🙂 . Från fredagskvällens svarta outfit till en mer sober look inför A skolas openday. Katolsk privatskola….say no more! Ungarna har inte uniform men det är strikta regler vad man får ha på sig. Inga shorts, kort kort, sandaler etc!

orsoline mamme.jpg

DUKTIGA MAMMORNA

Jag och Carla var några av föräldrarna som hjälpte till igår. Vi fick många goa skratt då vi var helt slut efter fredagens festligheter. Efter openday`n åket vi till Mc D, åhhhh det satt fint skall ni veta! San åkte vi hem, jag kollade en film och somnade som en stock! A väckte mig kl 19.30 för då skulle vi se vårt favoritprogram, typ; hela Italien bakar. Det blev ingen middag, jag o A låg i sängen och käkade popcorn och drack cola….hur mysigt som helst.

Idag blir det bara ” Sunday no work” ! Ha en fin dag ni med!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.