DET DÄR MED SOCIALA MEDIER

MINA FAVORIT “KANALER”

outfit wolford.jpg

GÅRDAGENS OUTFIT

Godmorgon kära bloggvänner!
Fredag och ännu en vecka har gått! Jag lyssnar ju väldigt mycket på framgångspodden och en stor del av personerna som varit med där gör någon slags personlig utvärdering varje kväll, vecka, år….det beror lite på. Jag skulle också vilja börja med det men mitt huvud kokar och jag får aldrig till den där stunden av autoanalys!

ceci grind.jpg

EN GRIND I CERNOBBIO

Hursom helst så har jag ju snurrat in på social medier. Jag vill lära mig MER! Jag vet inte riktigt var jag skall börja! Nätverkning är ju en otroligt spännande värld som jag absolut inte är rädd för. Jag bor i Italien och skall sälja skor i Skandinavien…..hur gör jag för att hitta nya kunder! Hur kan jag få reda på den där fina butiken i Örebro eller vart skall man handla om man befinner sig i Luleå? Det enda sättet att få den informationen är ju att tala med människor som bor i dessa områden. Så för mig är nätverkande fundamentalt!

Instagram, Facebook, Twitter, Linked In, Blogg….vad passar bäst för mig? Instagram och bloggen är ju där jag lägger ner min tid! Är det någon som har tips på hur man får fler följare på dessa kanaler så hör gärna av er!

 

wolford piano.jpg

BRUNATE STRECHBOOTS 

Ikväll skall Fru Galli på ” disco”! Det är gymet som anordnar en fest och mina kompisar ville gå så det är väl bara att hänga på. Jag skall ju vara på A skola tidigt imorgon för att hjälpa till med deras Openday så jag får ta det lugnt i kväll  🙁 . Tur var väl det!

He en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.