PODDAR HJÄLPER MOT ENSAMHET

ETT PERFEKT SÄLLSKAP

fredagsbukett höst.jpg

FREDAGSBUKETTEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon kan ju kännas lite tung för många! Själv gillar jag måndagar! Ny vecka med nya möjligheter. Ni som har hängt med här ett tag nu, vet att jag tycker det är jobbigt att vara hemma så mycket själv. Min livssituation är upplagd så just nu ( sedan 18 år tillbaka ) att jag jobbar hemifrån plus att jag roddar familjen! Vi är ju lite sena här nere i södern så för några år sedan när mina svenska väninnor pratade om poddar fattade jag ingenting. Sedan ett år tillbaka har jag upptäckt poodvärlden och den har förändrat mycket för mig! Jag har fått sällskap här hemma 🙂 . Jag lyssnar när jag lagar mat, hänger tvätt, redigerar bilder, städar , diskar…..etc!

mina poddar_1.jpg

MINA FAVORITPODDAR 🙂 BILDER: GOOGLE

Här kommer mina 5 favoriter:

  1. STILSNACK
  2. SÄKER STIL
  3. FRAMGÅNGSPODDEN
  4. WAHLGREN & WISTAM
  5. SKÄRINGER & MANNHEIMER

Alla fem poddar hittar du på ACAST

Idag står gymet, ärenden i Como, handling och taxiverksamhet på programmet! Hoppas att ni får en fin start på nya veckan!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.