JAG VÅGAR OCH BARNEN SKÄMS

GÅRDAGENS OUTFIT

PANNBAND.jpg

PANNBAND 

Godförmiddag kära bloggvänner!
Jag har sovit ut och sedan blev det värsta brunchen ” all inklusive” här hemma.  Igår körde jag en look som gjorde att barnen skämdes över mig. De vill helst att mamma skall se ut som alla andra och inte sticka ut för mycket! Mamma Ceci hade helt andra planer! Jag har blivit helt såld på pannband! Måste nog köpa några till! Så häftigt och varmt! Passar min frisyr och personlighet!

ceci outfit rosa päls_1.jpgGÅRDAGENS INSTASTORY

Hade inget bättre kort på gårdagens outfit, så jag fick “screen shota” min instastory! Cerise päls, svarta skinnbrallor och sidenblus med matchande strumpor från Mamoni. Allt utom päls från min favoritbutik PENNY LU i Cernobbio. Jag hade ett par svarta typ loafers från Brunate men de kom inte med på bild 🙁 .

 

strumpor och blus.jpg

SIDENBLUS OCH STRUMPOR FRÅN MOMONI

Idag är det marknad här i Moltrasio. Det är vår skyddsängel San Martinos namnsdag! Kl 17 skall vi till Rådhuset då A skall ta emot ett stipendium av borgmästaren för hennes “akademiska insatser ” under låg och mellanstadiet! This is Italy! S är så glad för de har öppnat en “Brow bar” på vårt köpcenter så dit skall hon nu kl 12.00 och fixa sina bryn!

Ha en riktigt fin söndag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “JAG VÅGAR OCH BARNEN SKÄMS

  1. Vackrare och yngre än någonsin. Barn vill alltid ha sina föräldrar neutrala och dessutom vara tysta som möss. Däremot deras kompisar tycker att du är jätteskarp och att deras egna morsor kunde efterlikna dig. Detta gäller speciellt i USA där barnen hade varit stolta över en mamma som du.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.