HUR TÄNKER JAG KRING STIL OCH TRENDER?

…..SANTA CLAUS IS COMING…..

örhängen bernsten_1.jpg

CECI´S FAVORITER

Godmorgon mina kära bloggvänner!
Gårdagen var lugn och jag var hemma hela dagen mer eller mindre. Jag bestämde mig i alla fall för att sminka mig och ta på mig och det gav faktiskt en energikick. Man blir tröttare på något sätt av att gå hemma i mjukiskläder.

Jag har ingen speciell stil som jag kan identifiera mig med. Jag är nog rätt så klassisk men jag vågar att tänka utanför boxen! Gärna stora örhängen och armband. Jag är inte rädd för färg även om jag passar bäst i svart och mörkblått!

Mina favoritplagg är kavajer, jackor och kappor förutom BRUNATE skor då 🙂 .

ceci spelar piano.jpg

CECIS OSLIPADE PASSION

Min absolut största passion i livet är sång och musik. Jag har alltid sjungit i olika konstellationer sedan jag var barn. Just nu blir det under duschen eller vid pianot! Jag har aldrig tagit pianolektioner utan försöker att hanka mig fram på ackord hellre än bra, vem bryr sig?

Vi har ju S som är vår pianist så jag får njuta av hennes musik istället! Just nu blir det mest julsånger för min del! Så mysigt!

 

70-TALSFÄRGERNA

outfit med brungrå jacka

Igår körde jag en casual outfit! Grå jeans med boot cut från ESSENTIEL ANTWERP , brun  och grå kavaj från ALYSI, grå top från INTIMISSIMI. Örhängena vet jag inte, boots från Brunate  i metallic crocco och väska från ViaMailBag

Jag tycker att det är kul att följa trender till en viss gräns. Jag sätter alltid min personliga prägel i slutändan. Jag köper kvalitet men jag handlar inte på de stora exklusiva modehusen ( för det har jag inte råd med…) .

Hopas att ni får en fin fredag! Här blir det Tacos….man är väl svensk 🙂 .

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.