NYTT LIV VARJE MÅNDAG…..NUOVA VITA TUTTI I LUNEDI´

NY VECKA MED NYA TAG

morgon i moltrasio september

EN SOLUPPGÅNG I MOLTRASIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Det är något jag måste komma underfund med! Varför mår jag så otroligt bra när jag är i väg på mina resor och sedan  räcker det med att jag landar så kommer trycket över bröstet och alla mina besvär i örat kommer tillbaka som ett brev på posten!
Mitt system går in i ett stressläge som jag helt klar triggar igång själv! Jag måste säga att jag har inga större reella bekymmer just nu! Familjen mår bra, ekonomin är stabil, jag mår bra fysiskt men lik förbaskat är det något som stör min harmoni!
Jag analyserar ju mycket med min kloka syster som även är certifierad stresspedagog om hur jag skall möta den här känslan av otillräcklighet 🙁 .

IMG_5305

CECI 

Jag tänkte att jag skulle börja med att skriva en lista på kvällen vad jag behöver göra dagen efter. Listan skall vara ganska kort med konkreta uppgifter. Varje morgon sedan en vecka tillbaka försöker jag att meditera några minuter innan jag går upp ur sängen. En sak som jag VET stressar mig och jag har skrivit det förut är mitt hem! Så mycket prylar, kläder, papper etc överallt som gör mitt sinne oroligt. Jag skall börja med ett rum i taget ( har sagt det i ett par månader nu )!

rågårdsvik båttur

EN SOLNEDGÅNG I BOHUSLÄN

Det är ju logiskt att man känner sig mer stressad i sitt vardagsliv med allt vad det innebär. Det är ju så svårt att ta sig ur gamla mönster! Det känns som vissa mönster är inprogrammerade på livstid!

Idag är det måndag, igen, och jag skall se om jag kan börja veckan med lugn och frid! Har ni några tips på hur ni strukturerar upp era dagar. Gör ni matscheman, listor, yoga etc?

Ha en fin start på denna novembermåndag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.