ETT BRUSTET MAMMAHJÄRTA…CUORE DI MAMMA IN CRISI

VI HAR VÅRA BARN TILL LÅNS

o9 hortensia äpple.jpg

BRUNATEBOOT MED HÖSTLIGT SÄLLSKAP

Godmorgon kära bloggvänner!
Sjömannen flög tillbaka till Sverige i morse. Vi har haft det jätte härligt även om han varit ute mycket med sina kompisar! Han får verkligen det bästa av två världar. Igår kväll hämtade jag honom då han hade varit ute och tagit ett par glas med sina bästa vänner. I bilen hem sa han att han föredrar hur de italienska ungdomarna förhåller sig till alkohol. Man går ut dricker lite bubbel eller öl snackar och sen går man hem. Inte att man dricker för att bli påverkad. Jag sa till honom att vara italienare även när han kommer tillbaka till Sverige 🙂 .

o9 med ödla.jpg

MIN NYA VÄSKA FRÅN KAPPAHL

Balansen blir bättre när Paolo är hemma. Lite manlig enkelhet och hans glada skratt har gjort oss alla gott! Småsyrrorna klänger på honom….mysigt! Idag blev det en lång söndagsfrukost och jag och Herr G passade på att prata jobb medan tjejerna fortfarande sov. Under veckan blir det svårt att hinna. Jag kommunicerar oftast med A via mail angående jobbet! Enklast så!

granatäpple hortensia

GRANATÄPPLE I SIN SKÖNHET

Vi har våra barn till låns. Både jag och resten av familjen vet att Paolo har det toppen i Sverige men det är ändå tomt och ledsamt varje gång han åker tillbaka. Idag tror jag att det blir en rätt så lugn dag. Kanske att jag och maken tar en promenad till Cernobbio längre fram!

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.