HÄNG MED PÅ MODEGALA…..VENITE AL GALA´ DI MODA

HABIT MODEGALA 2018

jag och kris.jpg

CECI OCH CHRISTINA NILSSON

Goddag alla kära bloggvänner!
Alltså vart tar tiden vägen! Jag kom hem igår och slängdes in i vardagen som en raket! Mina härliga dagar i Stockholm känns långt borta nu. Jag kom tillbaka med massor av nya idéer , nyfunna kontakter och inspiration.
P.S jag är inte gravid som det ser ut på fotot ovan……

Vad är HABIT? Habit är Sveriges största branschtidning inom skor och mode. Varje år hålls en gala då branschen delar ut priser i olika kategorier. Årets gala vad jag förstod på de som varit där förut var lite rörig, då det inte var sittning utan ett stående mingel.

modegalan.jpg

FINGER FOOD

Jag gick dit med Annsofie, en nyfunnen vän som startat företaget SMART IN THE DARK som gör exklusiva reflexer med hög kvalitet i ett mer moderiktigt koncept. Kika gärna in på hennes hemsida! Hon är en äkta entreprenör som startat företaget från scratch och det växer hela tiden men hon lägger ner ett otroligt jobb också…. inget kommer gratis här i livet! Orutinerad som jag fortfarande är på social medier, tog jag ett kort på mig och AS och la ut på Instastories men det försvann ju efter 24 timmar 🙁 .

jag sandra M.jpg

MIN GOA VÄN SANDRA OCH HENNES KILLE MERLIN

Sandra har jag lärt känna genom åren på mässorna, framförallt i Oslo. Hon jobbar med skomärket NOVITA och det var jätte kul att ses igen på “La Gala”.

Jag träffade nya intressanta människor under kvällens gång som jag tror kan leda till mycket positivt i framtiden! Nej nu skall jag se till att fixa lunch här hemma! Sedan blir det att köra och hämta ungdomar på lite olika ställen i Como!
Ha en riktigt fin lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.