NÄR JOBBET BLIR EN HOBBY….QUANDO IL LAVORO DIVENTA UN HOBBY

LUNCHMÖTE PÅ MR CAKE

Godmorgon kära bloggvänner!

Här sitter jag på Arlanda och väntar på att flyga tillbaka till Milano! Det blir ett blogginlägg från mobilen idag 🙈. Två intensiva dagar med så mycket input och information så nu måste jag hem och strukturera upp tankarna.

Igår träffade jag min nya kund Monica som äger företaget Stockholmboheme och vi hade som vanligt hur mycket som helst att prata om både privat och jobb!

Det som är så roligt med det här jobbet att många av ens kunder blir även ens vänner under resans gång!

MR CAKE

Vi träffades på ett otroligt populärt ställe ; MR CAKE som ligger nära Stureparken. Helt fantastiska bakverk, värt ett besök!

Sedan hade jag förmånen att få träffa superduktiga influensern och bloggerskan Nina Campioni på en kaffe för att prata lite om sociala medier, Italien mm.

På kvällen var jag på Habit modegala på Operaterassen men mer om den i morgon!

STREETS OF STOCKHOLM

Jag älskar mina små workations! Så underbart att få komma till Sverige och träffa så mycket inspirerande och nytänkande människor! Min dröm är att en dag ha råd med en liten lägenhet i vår fantastiska huvudstad!

Vem trodde att jag skulle bli skoagent! Det som kanske är min styrka är att jag alltid försöker att spela korten som jag får på handen på bästa sätt! Jag har verkligen börjat att älska detta jobb och när jobbet blir en hobby har man ju roligt varje dag!

Ha en underbar fredag!

Con affetto C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.