LE MOT LIVET SÅ KANSKE DU FÅR EN CAPPUCCINO….SORRIDI ALLA VITA E FORSE AVRAI UN CAPPUCCINO

HELKVÄLL MED SÖRRAN

ceci caro tak.jpg

CECI OCH CARO PÅ TAK

Godmorgon kära bloggvänner!
Här ligger jag på hotellet med en rejäl skallebank, men det var det värt! Jag tog planet 7 från Milano igår morse. När jag kom till mitt säte satt där redan en kvinna med sitt lilla barn. Hon pratade varken engelska eller italienska så jag sa till flygvärdinnan att låta henne sitta kvar och vid ” bording completed”…ge mig en ledig plats. Så blev det! När personalen kom förbi efter en timme med sin restaurangvagn ville flygvärdinnan promt bjuda mig på kaffe…att bli bjuden av Easyjet på något är verkligen en check på ens bucketlist.

Collage_tak_1.jpg

KANONGOD JAPANSKMAT…

Jag gick ju som vanligt på bio igår som jag alltid gör om jag hinner! Jag såg ” A Star is Born”…SE DEN! Lady Gaga och Bradley Cooper…så bäst! Sedan blev det lite shopping innan jag träffade syrran i baren på Haymarket ( där jag bor ). Fördrink och sedan gick vi till restaurang Tak där vi hade en grym kväll med mat , dryck, socialamedierkurs och många många skratt! Vi har fanimej humor i vår familj! Om en månad skall hela klanen inklusive ” the Godfather” stråla samman här i Hufvudstaden.

caro ceci tak1.jpg

SYSTERKÄRLEK

Vi avslutande kvällen på Riche som två gamla desperata panelhönor….haha..men det är vi verkligen inte! Idag blir det fullt program med trevliga möten och Modegala på Operakällaren! Nej nu MÅSTE jag i väg och köpa Alvedon!

Ha en AMAZING dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.