EN SOFISTIKERAD HALLOWEEN….UN HALLOWEEN SOFISTICATA

TRICK OR TREAT

dukning halloween _a.jpg

BLACK AND WHITE

Godmorgon kära bloggvänner!
När ni läser det här sitter jag nog på planet till Stockholm eller kanske är jag redan framme 🙂 . Jag är som sagt inte hemma ikväll, men hade jag varit det hade jag kört en mer sofistikerad Halloween dukning än vanligt! Tjejerna skall ut på varsitt håll och Gallimännen hittar väl på något lugnt och stillsamt får man hoppas! Själv skall jag ut med finaste syrran på RÅBAREN i Stockholm.

dukning halloween 1_a

COUNTRY STYLE

Jag har två intensiva dagar framför mig av framförallt nätverkande och trevliga och intressanta möten! Jag skall bo på Scandic Haymarket och det ser jag fram emot. Jag lovar att försöka dokumentera dagarna…måste gå in i rollen som en “Real blogger” snart!

halloween 2.jpg

CLASSIC

Jag önskar er alla en riktigt läskig och skrämmande dag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.