NÄR MAN TAPPAR KONTROLLEN….QUANDO PERDI IL CONTROLLO

MÅSTE “BACK ON TRACK”

Collage_vinterboots_1.jpg

BOOTS FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon! Grått, trist och helt UNDERBART! Gårdagen var jättetrevlig, långlunch med släkten! Då jag inte kunde med att sitta och ta kort på maten inför mina svärföräldrar så blir det inga bilder på den eller något annat heller för den delen 🙁 . Jag vet inte men i vissa situation klarar jag inte av att göra instastories eller ta bloggfoton! Något jag måste jobba på……

ceci grå kläder.jpg

GÅRDAGENS OUTFIT

Sjömannen är hemma och huset ser ut som hela havet stormar! Jag tycker ju det är så roligt när alla är hemma så jag låter allt bero. Jag  umgås med mina kids 24 -7 och vi har ju faktiskt väldigt kul. Det är väl mellanbarnet som har sina humörsvängningar titt som tätt! Det blir en annan balans när Paolo är hemma! Han kommer hit med sin positiva karaktär och alla blir glada på något sätt! T.o.m Herr G har varit på gott humör i helgen 🙂 .

Men som sagt jag har tappat kontrollen över hemmet, mailen, maten…tvätten etc så idag efter gymet blir det att strukturera upp “livet”! På onsdag åker jag till Stockholm i två dagar….ännu en liten “workation”….jippi!
Jag försöker att få barnen att ta kort på mig men det är ju helt omöjligt! Har ni några bra mutmetoder?

Nej nu måste jag göra mig i ordning! Ha en fin måndag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “NÄR MAN TAPPAR KONTROLLEN….QUANDO PERDI IL CONTROLLO

  1. Synd att du inte tog några kort för jag tror att de förstår att släkt, vänner och bloggföljare mer än gärna följer din vardag och vill se hur ni har det på en söndagslunch i Italien.

    1. Jag vet! Men jag klarade det inte😱 Nästa familjelunch/middag så lovar jag att ta kort!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.