ATT VÄLJA SINA VÄNNER…..COME SCEGLIERE LE AMICIZIE

 

NÄR HJÄRTAT FÅR BESTÄMMA

carla e carola

CARLA OCH CAROLA

Godmorgon mina vänner!
Ytterligare en morgon som Fru Galli är seg som ett tuggummi! Två kvällar i rad på krogen….funkar inte, jag har inte den fysiken längre.

Jag stod i duschen och filosoferade och då slog det mig; vem fasen tycker om att bli äldre fysiskt, det finns väl inget kul med att bli slapp och rynkig. Men att bli äldre psykiskt är sååå häftigt tycker jag.  Man känner sig själv så väl och de vänner man umgås med  ger mer än de tar! Man lägger inte ner sin tid på att gå ut med folk som är negativa och energitjuvar. Då kan man ju lika gärna vara hemma med sin familj 🙁 .

 

jag och ana.jpg

CECI OCH ANAPAULA

Gänget jag var ute med igår är boosting till max!  Två  brasilanskor och Carola denna helt galna och fantastiska människa! Alltså det var så mycket skratt och alvar på en gång. Detta är kvinnor som har ett färgstarkt bagage. De har inga problem att öppna sig och dela med sig av sin resa. Något italienskor i allmänhet har, det har jag redan skrivit om.

carola grònt hèr.jpg

CAROLA I SITT ESSE

AnaPaula var en av de första vänner jag fick i Italien då vi var grannar i många år! Och våra barn är i samma ålder. Sedan flyttade hon men nu har vi strålat samman igen på samma gym och samma PT! Mirko älskar oss 🙂 .

jag o carla.jpg

CARLA OCH CECI

Carla är en nyfunnen vän då våra småtjejer började i samma klass i september. Vi kände redan varandra lite grann ifrån den kyrkliga verksamheten i Moltrasio.  Men när man är 46 så har man blivit en god människokännare och ny vänskap kan ske väldigt snabbt!

Carola är ju min ” partner in crime”……

Ha en fin torsdag! Idag kommer sjömannen till Italien…..mammas hjärta smälter!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.