VÅGA VARA FÄRGSTARK……ABBI IL CORAGGIO DI ESSERE PIU´ COLORATA

LYS UPP DIN OMGIVNING

ceci ceris.jpg

GÅRDAGENS OUTFIT 

Godmorgon kära bloggvänner!
Lite seg idag då det blev ett restaurangbesök istället för lugn hemmakväll igår! Jag körde hela programmet så magen står i fyra hörn nu på morgonen.

Jag älskar svart, om jag bara får välja en färg att ha i garderoben så blir det svart. Jag är ingen blyg och introvert typ så när lusten faller mig in då klär jag mig färgstarkt. Som igår, cerise upptill och mörkgrått ner till. Jag ÄLSKAR att ha samma ton på jacka, tröja , örhängen etc. Jag föredrar att färgen hänger ihop och inte bryts, uppe en färg och nertill en annan.

Collage_ceris_1.jpg

LITE VÄSKINSPIRATION

Vi som är blonda och bleka passar ju bra i cerise eftersom det är en kallfärg ( tror jag) . Men man måste ha lite mod, jag fick så många blickar på mig igår och även komplimanger då jag tror folk blev glada när jag lyste upp den grå vardagen. Stövlarna här nedan fanns/finns hos min fina kund TWILIGHT i Falun!

cerisa stövlar.jpg

BRUNATE STÖVLAR I CERISE STRETCHMOCKA

Idag skall jag till frisören. Jag är väl den enda i världen som föredrar att gå till tandläkaren framför frisören. Det är så TRÅKIGT! Jag som är en orolig själ får panik av att bara sitta där medan en liten hårslinga åt gången skall färgas! Hoppas det finns mycket skvallertidningar att läsa!

Ok börjar morgonen som vanligt genom att bråka med tonåring! Den lilla lilla energi man har kl 06.00 sugs ur en likt  en ballong som töms på luft. Ingen ide´att gå in i polemik….men jeflar vad jobbig ålder,  när blir det bättre?

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.