BLOGGAR JAG FÖLJER….I BLOGG CHE SEGUO

MODE, INREDNING OCH MAT

rödlökar kvänum.jpg

KVÄNUMKÖK

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag morgon och jag somnade typ kl 19.00 igår kväll. Skall inte dricka bubbel till lunch det har jag inte fysik till längre 🙁 .

Min bloggkarriär har hållt på i snart fem månader och jag måste säga ett det är utvecklande och spännande NÄSTAN varje dag. Givetvis har jag ju börjat följa andra bloggar för att få inspiration och kunskap. Det finns ett hav där ute och de flesta inom mode som kanske är de bloggar som intresserar mig mest är skrivna av väldigt unga tjejer som jag personligen inte kan identifiera mig med. Men här kommer en lista på några av de bloggar jag följer som passar mig och mina intressen. Kika gärna in hos dessa superduktiga kvinnor 🙂 .

 1. KATHARINA ALTHIN
 2. SUSANNE HISTRUP
 3. ADD SIMPLICITY
 4. 56 KILO
 5. MATPLATSEN
 6. HOUSE OF PHILIA
 7. ISABELLA LÖWENGRIP
 8. NINA CAMPIONI
 9. PERNILLAS VÄRLD
 10. DRÖMHUS HELENA
 11. MONASUNIVERSUM
 12. PETRA TUNGÅRDEN

Har ni tips på bloggar som kan passa en 40 plussare?

välkommen utanför dörr.jpg

VÄLKOMNA HEM TILL FRU GALLI

Jag mår faktiskt otroligt bra fysiskt och psykiskt denna måndagsmorgon. Kanske för att jag har sovit i 11 timmar, kanske för jag mediterat i ca 30 sekunder innan jag gick upp ( alltid en början ) . PT nu på morgonen och sedan blir det att åka och handla…detta tomma kylskåp…

Hoppas att ni får en fin start på den nya veckan!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.