HÖSTENS TRENDER…..LE TENDENZE DELL´AUTUNNO

LEOPARD, ORANGE OCH STORA HALSBAND

ceci leo 1.jpg

MINA NYA BRUNATE BOOTS

Godmorgon kära bloggvänner!
Jaha då var det söndag igen 🙁 . Herr G har gett sig av till ytterligare en mässa någonstans i världen ( Moskva ) och kvar är jag och tjejerna. Jag och den lilla skall gå en “välgörenhets power walk” nu på morgonen för hennes skola. En liten pojke dog för några år sedan i cancer och föräldrarna har startat en fond i hans namn.

Collage_ceci leo_1.jpg

VÅGA SYNAS

Jag är ingen fashionista eller något modelejon som följer trender till punkt och pricka. Jag köper inte kläder och accessoarer från de stora modehusen MEN jag lägger pengar på kvalitet. Jag har en butik i Cernobbio PENNY LU där jag handlar praktiskt taget allt. D som äger butiken känner mig nu efter snart 20 år och hon är super duktig på att köpa in rätt stil varje säsong! Jag är nyfiken och orädd vad det gäller tendenser så jag testar det som jag kan identifiera mig med! I höst är det mycket leopardprint, stora halsband och läderbyxan är “back on track” bla. Skorna är ALLTID BRUNATE men det visste ni ju redan!

ceci leo.jpg

CECI  POSERAR

Jag tycker det är otroligt roligt och spännande med mode. Bor man i den här delen av världen får man inspiration varje dag. Visst, italienarna är efter i mycket men deras stil och smak tar ingen ifrån dem! Det finns mycket mer variation här nere, kvinnor och män har sina egna stilar medan i Sverige är det ett mer homogent mode som alla kör…

Nu måste jag skynda mig. In i duschen och på med joggingskorna 🙁 . Efter PW är jag bjuden till Carola på lunch, hon är också gräsänka den här helgen !

Följer ni modetrender eller kör ni ert eget race?

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “HÖSTENS TRENDER…..LE TENDENZE DELL´AUTUNNO

  1. Du är verkligen snygg. Din outfit passar i vilken modemetropol som helst till och med på cat walken. Frisyren är one up. Både du och din lillasyster är riktigt vackra men ni har ju att brås på. Mamma och Isabella Rosselini kunde ha varit enäggstvillingar och de är fortfarande vacker, mammas hy är nästan utan utan skavanker trots åldern, hon har aldrig använt kosmetika, bara mild tvål och vatten. Jag känner sådan ömhet för henne.
    Leopardsegmenten i Brunates skokollektion måste vara un successe (franska)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.