ITALIENSK ELLER SVENSK FRUKOST?……COLLAZIONE ITALIANO O SVEDESE?

BEROR PÅ HUR MYCKET MAN FÅTT SOVA

nalle SG.jpg

HOTELL SAN GIUSEPPE

Godförmiddag kära bloggvänner!
Nu fick jag lite eld i baken då de kommer att ta bort strömmen i några timmar snart. WIFI funkar idag……moment 22!

Igårkväll var jag ju ute och svirade till sent med mina svenska tjejkompisar, mer om detta imorgon.

ceci utanför SG.jpg

CECI BEUNDRAR DEKORATIONERNA

Efter förmiddagen hos revisorn blev det kaffe med bästis G på det jättemysiga hotellet San Giuseppe som ligger i Cernobbio. Inredningen är shabby chic och jag vet inte hur många små nallebjörnar som sitter lite här och var.

Den klassiska italienska frukosten består av: Cappuccino och croissant and I love it 🙂  men som den duktiga svenska tös man är så blir det smörgås med skinka och paprika eller något annat nyttigt påhitt. När jag inte sovit många timmar och jag känner mig allmänt sliten sitter den italienska frukosten som en smäck. Mannen äter gärna knäcke med Kalles kaviar till frukost……

capuccio san giuseppa.jpg

CAPPUCCINO 2.0

Fredag idag, och nu skall jag snart slänga mig i bilen för att  hämta A med vänner. Då vi inte kommer att ha någon el får det bli Bresaola och focaccia till lunch. Imorse sa jag till A; idag kommer det inte finnas någon el då får du och L ( hennes kompis ) leka, för vi har ingen uppkoppling! Hon blev glad, själv tänker jag sova!
Blir ni stressade när ni inte har internet?

Kram fina ni och fredagsmys så mycket ni orkar!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “ITALIENSK ELLER SVENSK FRUKOST?……COLLAZIONE ITALIANO O SVEDESE?

  1. Godmorgon syster 💕
    Här blir det en gammal klassiker till frukost, våffelsmörgåsar ☺️ Inte det minsta nyttigt… Men gött 😍 Ha en underbar dag!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.