UPP SOM EN SOL OCH NER SOM EN PANNKAKA….SU COME UN SOLE E GIU’ COME UN CREPE’

INGA GRÅZONER I MITT LIV INTE

UTANFÖR MIRANDA.jpg

UPP MED HUMÖRET

Godmorgon fina bloggvänner!
Jag blir så full i skratt när jag ser dessa två bilder som A tog i tisdags när vi gick till hennes “söndagsskola”. Alltså hur gör folk som bloggar och lägger ut helt underbara kort på sig själv? Jag får muta mina barn varje gång då jag vill ha ett kort taget, de tar 1 kort sen är det bra! Oftast ser jag förskräcklig ut men nu får jag lägga ut dem ändå! Tips på outfitfotografering!

Högt eller lågt är nivåerna jag kör i mitt liv. Jag har inga mellanlägen! Detta tar otroligt mycket energi. Som tur är håller jag mig oftast på “upp som en sol” planet men när pannkakan börja falla, då faller den rejält! Igår var en toppen dag! Mammografin visade inget att oroa sig för och kvinnan som gjorde “mammografin” var en månad yngre än jag ( 46) men hon tyckte att jag såg ut som 38!!!!! You made my Day girl!

 

utanför miranda 1.jpg

STRÄCK PÅ DIG

Efter undersökningen åkte jag till fabriken för att prata men A. Han hade givetvis inte tid men det gjorde inte så mycket för då fick jag gjort lite annat hos tjejerna som jobbar med ordrar. Kollade lite material och när kl blev tolv och alla gick på lunch då fick mannen en lucka! Bra!

Idag blir det gymmet som är en av anledningarna till mitt välbefinnande. Ser faktiskt fram emot nu för tiden att gå dit 🙂
Ikväll skall jag ut och äta med mina svenska tjejkompisar i Como. Vi försöker att ses var 8 vecka ungefär. Vi blir inte så många ikväll då “girlsen” är på annat håll! Kan redan tala om att det blir inget tidigt inlägg imorgon då jag skall köra barmen till skolan, åka till revisorn och jag har antagligen inte sovit många timmar!

Kram och ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “UPP SOM EN SOL OCH NER SOM EN PANNKAKA….SU COME UN SOLE E GIU’ COME UN CREPE’

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.