ORKAR INTE LÄNGRE……NON CÉ LA FACCIO PIU´

HELA INLÄGGET FÖRSVANN

Hjälp mig nu snälla bloggvänner!
Hur skall jag kunna blogga utan internet! Jag skrev ett inlägg imorse som nu bara försvann!
Jag behöver ert stöd nu! Era tips! Jag håller på att bli GALEN! Jag vill skrika, gråta….jag känner mig så frustrerad!
Nu måste jag dra! Hoppas att jag får tillbaka min energi så jag kan skriva om inlägget senare under dagen!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “ORKAR INTE LÄNGRE……NON CÉ LA FACCIO PIU´

  1. Vis av erfarenheten gör jag alltid så att jag kopierar mina bloggkommentarer, speciellt om de är långa, och lägger dem i WORD. Det händer ibland att WordPress krånglar, eller datorn eller nätet. Alltid en kopia eftersom det är ofantligt frusterande när ett långt stycke bara försvinner. / Kramm and cheer up Pappa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.