EN SÖNDAG I MILANO….UNA DOMENICA A MILANO

MÅSTE SKÄRPA TILL MIG

duomo.jpg

DOMKYRKAN I MILANO

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndagmorgon och ny vecka står framför oss! Jag börjar veckan med ett pass hos  PT Mirko nu på morgonen. Det hjälper mig att starta veckan  i rätt direktion för att uppenbarligen avsluta den med godis, bubbel och Netflix!
Igår var vi ju i Milano hela dagen! Supermysigt, ungarna och maken var på toppen humör ( konstigt nog ) och jag höll på att smälta bort i min cashmeretröja och yllebyxor!.

stövlar.jpg

BRUNATE STÖVLAR I MOCKA OCH STRETCH

Jag blir så trött på mig själv! Världens sämsta bloggerska! Hade med mig systemkameran men det blev inte ett enda foto 🙁 . Tänkte ta en fin bild på S i Milano som hade sina snygga stövlar på sig, det glömde jag så det fick bli ett foto i garaget när vi kom hem…..skärpning Cecilia. Om man tror att man skall kunna blogga lite ytligt när man har 5 minuter över kan man lika gärna lägga ner! Det tar tid och energi! Jaja…tur att man har sin mobil framme i alla fall!

mamma o anna rinascente.jpg

VI TAR EN PAUS

Ni tror mig, när jag säger att min man älskar att gå i affärer! Det är jag som tillslut  hamnar i soffan medan han fortsätter att få inspiration och glädje i att gå runt i varenda avdelning på hela Rinascente ( stort varuhus, typ NK, i Milano ). Han kan mer om mode, färgsättning, material etc etc..än någon annan man jag känner! Hans liv är skor och fabriken! Givetvis blev det ett stopp hos kunder också som har en fin butik på Via Dante! En dag utan jobb och skor existerar inte i våra liv! Barnen är vana och de hänger snällt med.

Nej nu måste jag dra till gymet!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “EN SÖNDAG I MILANO….UNA DOMENICA A MILANO

  1. Den pausen i sofaen så riktig god ut.Veldig pen bukse og genser på deg, og selvfølgelig støvlene. Men antar du pleier å være godt skodd😊

    1. Hej Liv! Ja den pausen var välförtjänt 😊 Har man bott i Italien 23 år så är man kvalitetsmedveten, behöver absolut inte vara kända märken, men måste vara kvalitet på kläder och skor…jaja jag kör ju bara Brunate😜. Kram från Italien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.