PRATA INTE ILLA OM MALMÖ…..NON SPARLARE DI MALMÖ

HA ALLTID ETT ÖPPET SINNE

blommor malmö.jpg

FINA SMÅ GATOR

Godmorgon mina bloggvänner!
Hemma igen efter 2 väldigt intensiva dagar med alldeles för lite sömn! Jag har haft det fantastiskt i Sveriges södraste delar. Som ni läste igår så var jag ju på ett event som var organiserat av Kvänum i torsdagskväll. Jag hade tid under dagen att gå runt inne i Malmö och jag måste säga att jag gillar verkligen den stan! Hade bara varit på lunch hemma hos en kompis för 15 år sedan så man kan säga att det var första gången jag var där. Man hör ju bara negativa saker om Malmö nu för tiden. En italiensk vän till mig åkte till Sverige i somras med familj och hon hade blivit tillsagd att hålla sig borta från Malmö! Crazy! Det finns väl områden i alla städer som man bör undvika men tyvärr har Malmö fått en väldigt negativ stämpel på sig! Jag tyckte det var lugnt, fräscht och trivsamt. Jag bodde nära stationen och no problem….

skånevilla.jpg

PÅ ETT AV ALLA SMÅ TORG

Skåningarna njuter nog mer av livet än de flesta svenskar. Mat och dryck är viktigt i den här delen av landet! Lätt att få kontakt med folk tycker jag också! Bara positivt från min sida!

blommor 2 malmö.jpg

VÄXTER GÖR MIG LYCKLIG

Igår tog jag tåget till Helsingborg och hade ett otroligt spännande lunchmöte med den duktiga stylisten och stilexperten KATARINA ALTHIN

Jag berättar inte mer om det just nu det får bli en ” cliff hanger”  än så länge! Men jag kan väl säga såpass, att det handlar om SKOR!

Idag skall jag bara ta hand om mig själv efter att ha storhandlat! Kylen har nog aldrig gapat så tom, någonsin! Landade 00.00 och innan jag var hemma hade kl blivit 01.00! Kontentan av detta inlägg är: lyssna inte på fördomar utan se efter själv!  Ha alltid ett öppet sinne och döm inte i förväg människor, städer , maträtter….hehe …etc .
Jag är så glad då jag får så positiv respons av er läsare här på bloggen!

Vad skall ni hitta på den här fina lördagen?

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.