KÖK MED STIL….CUCINE CON CLASSE

KVÄNUM OCH STILSNACK

katarina o jannice.jpg

KVÄLLENS TALARE

Godmorgon kära bloggvänner!
Igår kväll var jag på ett fantastiskt och intressant event i Malmö på KVÄNUM ‘s showroom. Har ni vägarna förbi så gå in och njut av atmosfären i de olika köken. Kvällens talare var mina favorit poddare; Katarina och Jannice från STILSNACK . Ni kan även följa dessa duktiga och sympatiska kvinnor på Instagram och på deras privata bloggar!

Collage_kvänum.jpg

SKOR, KÖK OCH BUBBEL

Det gick ju lite bättre den här gången på mingelfronten….kommer ni i håg Stockholm för några veckor sedan 🙁 . När Ceci får prata med folk som är intresserade av mode och kök så kan inget gå fel!

Alltså jag måste säga att skåningar är ett jäkligt trevligt gäng. Som den göteborgare jag är har jag ju alltid tyckt att vi är de roligaste svenskarna….men jag börjar att tänka om! Skåningarna har HUMOR 2.0!

 

rödlök.jpg

MORE IS NOT ALWAYS A BAD THING

Idag blir det att köra lite “research”,  ett snabbt stopp i Helsingborg kommer jag också att hinna med. Det som skrämmer mig är hur bra jag mår när jag är ute på jobb och bland människor. Jag måste verkligen försöka hitta en bättre balans i vardagslivet där jag inte spenderar dagar i sträck hemma i lägenheten! Nu när jag har bloggen har jag ju verkligen anledning att ta lite inspirations trippar till Milano!

Nej nu måste jag kila! Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

 

4 thoughts on “KÖK MED STIL….CUCINE CON CLASSE

  1. Skåningar och Göteborgare har alltid gått bra ihop. Skåningar har svårare med stockholmare.
    Ha det gott, res mer i sådana här sammanhang. Kan du inte skriva in dig på Universitet i Milano och ta några väl valda kurser till exempel i Public relations, du är ju urtypen för en public relationmänniska. Du har ju gått på det universitetet tidigare.

    1. Tack fina pappa för din kommentar ❤️ Det är såå mycket jag skulle vilja göra…just nu får jag fokusera på skorna, måste ju få in lite 💰 så jag kan resa oftare till Skandinavien👠.
      Kram C

  2. Finns många lovliga nätverk i Sverige som du kan passa på och besöka vid Sverigebesök. Här vill man prata knyta kontakter och alla är nyfikna på vad de andra gör och du måste ju vara extra spännande som bor i Italien. Kul att se i kommentare n ovan att skåningar och göteborgare går bra ihop mamma från Göteborg (Långedrag) och pappa från Skåne (Lund). Ha det gott!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.