EN SÖNDAG MED STIL….UNA DOMENICA CON STILE

GULD, SVART OCH VITT

vit byxa stövlett.jpg

VÄRLDENS SKÖNASTE SKOR

Godmorgon kära bloggvänner!
Söndag morgon. Jag är den enda som är vaken. Åt frukost i lugn och ro och sedan tänkte jag, åhhh vad mysigt att sätta sig vid datorn och blogga! Mysigt värre……….detta förbaskade internet. Jag vet inte hur många gånger jag fått stänga av och sätta på modemet. Efter 5 ggr börjar den positiva energin att tryta men nu är jag ” back on track”.

Japp, söndag som sagt! Egentligen är jag inget helgfreak, trivs bättre under veckan med rutiner, gymet och kaffestunder med vänninor. Idag tänkte jag laga en riktigt svensk paradrätt: kålpudding med alla klassiska tillbehör 🙂 .

collage stövlett guldblomma.jpg

BRUNATE STÖVLETT OCH REBELLEVÄSKOR

En av mina absoluta favorit stövletter ser ni här ovan! Det är som att gå runt på stan i ett par tofflor. Så snygg och skön att 16 åringen lånade stövletterna igår…..det är ett bra betyg 🙂 . Passade på att ta kort på hennes outfit innan hon drog iväg till stan! Bra när man har samma storlek på skor, tyvärr inte på kläder….hehe!

sofia stövlett.jpg

MIN FAVORIT MODELL

Mina goa ungar! Tonårsperioden är inte lätt att handskas med. Sjömannen flyttade ju till Sverige 15 1/2 år gammal. Han var i och för sig tidig med att rebellera och hormonstinn redan vid 14 🙁 .

Jag är deras papperskorg där de kan slänga sin skit och jag är deras bensinstation där de kan tanka energi. Jag vet att när ” the shit hits the fan” är det till morsan man kommer för tröst och råd. Jag vill inte vara bästis med mina barn. Jag har mina vänner och de har sina. Jag är den trygga klippan att hålla i när det blåser småjävlar!

Ok en söndag med stil för mig är att få känna lung och harmoni i mitt lilla hem! Att alla går runt och myser och gör lite som man vill. Till lunchen ses vi köket för att äta och prata en stund sedan drar sig alla undan igen till sina små ” comforts zonens”. Precis så var söndagarna hemma hos oss när jag var liten och päronen inte var på Sahlgrenska…..mysigt värre!

Ha en härlig söndag nu!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “EN SÖNDAG MED STIL….UNA DOMENICA CON STILE

  1. Dessa stivaletti var fantastiskt vackra! Finns Brunate att få tag på i Sverige? Jag har inte vägarna förbi vare sig Lomazzo eller Tradate, men ska faktiskt till München i december – då blir det definitivt ett besök på Schrammerstraße 3!

    1. Hej Marie! Kul att du gillar stövletterna! Jag sålde faktiskt precis dem till en liten “butik” i Djursholm förra vintern! Gå in på fb och kolla upp ZUMA. Jag tror kanske att jag sålde stövletterna i mörkblå mocka till Jedviks, Gbg, kommer inte ihåg! Har du vägarna för Munchen så gör absolut ett besök i Brunates flagship store där!
      Kram från Comosjön

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.