ETT JULFREAK MINDRE I VÄRLDEN……UNA PAZZA DI NATALE IN MENO AL MONDO

UT UR GAMLA HJULSPÅR

gran canaria 1A.jpg

INGA JULGRANAR SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ

Godeftermiddag mina vänner!
Ojoj idag är jag lite seg! Snart blir det att värma upp bilen inför eftermiddagens taxiresor!

Julen…..tro mig att ett större fan av julen har världen inte skådat! Jag började normalt sätt att lyssna på julmusik i oktober. Julklapparna brukade redan vara klara i november. Hemmagjord adventskalender med 3 X 24 små paket i! All mat hemgjord och allt gottis hembakat! Jag älskade det…men för fyra år sedan valde vi att åka bort över julen. Jag tänkte; kan man det, får man det, stackars barn, stackars föräldrar, bla…bla…bla! Det visade sig vara det bästa jag någonsin gjort! Ingen stress, inga paket, ingen matlagning bara ha kul vi 5! Ja, ja  för 2 år sedan var vi på Cuba och då såg sjömannen till att sura sönder hela semestern då det inte fanns wifi på hela ön 🙁 . Grrrr men vi gör ett nytt försök i år!

gran canaria_A.jpg

BOUGANVILLE I BLOM

Inte till Cuba dock! Det är rätt jobbigt med långa resor och mycket jet leg när man skall vara borta i en vecka bara. I år tänkte jag kanske Gran Canaria. Nära och bra och bara en timmes tidsskillnad! Herr G har ju inte haft någon semester i år så han behöver det mest av alla! Det som är bäst med att resa i väg är ju att barnen blir tvungna att hänga med sina gamla päron! Alla måltider äts tillsammans och även om de inte känner någon på hotellet har de alltid varandra! Själv älskar jag att ligga vid poolen och läsa i lugn och ro!

Är det ok att bojkotta julen? Vi kör massa julfirande under hela december men julhelgen kommer vi att ligga och slappa någon stans på G C!

Ha en riktigt fin lördag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.