DIN ATTITYD PÅVERKAR DITT LIV…..IL TUO ATTITUDINE INFLUISCE LA TUA VITA….

……DEEP WE GO

ceci frulle.jpg

CECI NJUTER AV HOTELLFRUKOST ( INTE SANT…MIN APP GER MIG 325 KAL )

Godmorgon kära vänner!
WOW säger jag bara! Vilken respons det blev på gårdagens inlägg 🙂 . Jag ser ett mönster,  i de inläggen där jag är personlig och pratar om skillnader mellan Sverige och Italien så skjuter läsarna i höjden! Tyvärr kan jag inte alltid hålla fanan i topp och idag blir det mer reflektion  “in generalis”.

Min otroligt duktiga och intelligenta syster som jag nämner ofta här i bloggen, gav mig inputen till dagens inlägg! Gå in på hennes blogg LYCKAS VARA LYCKLIG! Hursomhelst diskuterar vi ofta hur det är våra tankar som styr oss. Om att positiv inställning och energi ger positiva resultat. Både hon och jag har haft riktigt mörka stunder och det behöver man nog gå igenom för att ta sig ut på andra sidan med en ryggsäck full av verktyg som man kan använda genom  LIVET och för att LEVA det på bästa sätt!

skor pony.jpg

BRUNATE SNÖRSKO MED LEOMÖNSTER

De flesta människor älskar att umgås med glada och positiva medsystrar och medbröder! Man tycker om att hämta energi och inspiration hos folk! Vem vill göra business med en surpuppa som ser framtiden svart och ostadig! Jag menar inte att man skall vara ytlig, bara att, möter du dina medmänniskor med ödmjukhet och ett leende så är det sällan du får dig en utskällning tillbaka!

Andreas faster fyller 98 år idag. Hon jobbar fortfarande varje dag på fabrikens kontor. Hon har mer livsglädje än många unga jag känner! Hon tog över fabriken bara 19 år gammal efter att Andreas farfar gick bort bort ung. Äldst av 6 syskon fick hon kavla upp ärmarna! Hon har gått igenom nästan hela nittonhundratalet och en bra bit in på 2000talet! Hon är fantastisk! En riktig inspirationskälla om ni frågar mig!

aperitivo vardagsrum.jpg

NÄR CECI FÅR BESTÄMMA (…OFTA SOM TUR ÄR! )

Jag försöker att njuta i det lilla ( och det stora…). Just nu försöker jag som sagt att gå ner semesterkilona och det är INTE roligt! Ett matematiskt problem där det inte går att fuska! Men man måste acceptera vad som är viktigt för en själv. Jag kan inte äta allt jag vill och komma i de kläder jag vill! PRIORITERA…..heter ordet som man måste applicera i detta läget! Det fina är att vi alla har olika prioriteringar här i livet!

Är ni intresserade av ” Law of Attraction” så kolla in filmen: The Secret!

Kram och ha en riktigt fin dag! Jag o Anna skall kolla på tapeter o tyg till ” våra” rum i eftermiddag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.